Search
Close this search box.

Tervetuloa Teknologia 22 -messuille 3.-5.5.2022

Sahkolehto teknologia 22 osasto 6e50

Sähkölehto on mukana Teknologia 22 -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 3.-5.5.2022 osastolla 6e50. Perinteisellä 108 m² osastopaikallamme esittelyssä kaikki viime vuosina ilmestyneet uutuusratkaisut. Eniten kuitenkin odotamme, aivan liian pitkän tauon jälkeen, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme tapaamista livenä.

Tapahtuman teemaksi on valittu Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future. Teknologia 22 on tapahtuma sinulle, joka työskentelet teollisuuden ja teknologian alalla ja haluat kasvattaa asiantuntemustasi, oppia uutta ja verkostoitua! Kävijäksi messuille voi rekisteröityä ilmaiseksi. Mikäli haluat sopia tapaamisen etukäteen meidän kanssamme messuille, yhteystiedot löytyvät täältä.

Olemme koonneet täälle sivulle esimerkkejä Teknologia 22 -messuilla esiteltävistä ratkaisuistamme. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa oman tuottavuutenne parantamisesta!

Koneturvallisuus

Sähkölehto MGB2 modular

MGB2 Modular -turvalukko Profinet-väylään

Euchner MGB2 Modular-turvalukko tuo lisää joustavuutta turvakytkinversioiden valikoimaan. Erilliseen MBM Profinet -väylämoduuliin voidaan kytkeä jopa kuusi MGB2-turvalukkoa

RFID-koodattu kieliturvalukko johtavalta turvalukkovalmistajalta

Euchnerin CTP-turvalukko yhdistää sähkömekaanisen kieliturvalukon ominaisuudet ja RFID-koodauksen samassa turvalukossa. Käyttökohteita ovat sovellukset, joissa vaaditaan PLe -luokan turvatasoa sekä 3900N lukitusvoimaa.

ASO Safety solutions turvareunat, turvapuskurit ja turvamatot

ASO Safety Solutions turvareunat, turvamatot ja turvapuskurit

Itse koottavien turvareunasarjojen lisäksi saatavilla on valmiiksi rakennettuja asiakaskohtaisia malleja. Valikoimasta löytyvät myös niin standardikokoiset kuin asiakaskohtaiset turvamatto- ja turvapuskurimallit.

ASO Safety Elmon Wicom 2,4 GHz:n taajuusalueella.

ASO Safety Elmon Wicom langaton signaalinsiirtojärjestelmä

ASO Safety Elmon Wicom on uusi ja turvallinen tapa siirtää signaalitietoa langattomasti liukuportti- ja nosto-ovisovelluksissa 2,4 GHz:n taajuusalueella.

sahkolehto_reer_mosaic_M1S

Entistä laajempi Mosaic M1S -turvakontrolleri

Uusi Mosaic M1S päämoduuli mahdollistaa entistä laajemman turvakokonaisuuden valvonnan. Päämoduuleita voidaan käyttää yksin tai rakentaa halutun kokoinen järjestelmä laajennusyksiköiden avulla.

Reer turvavaloverhot estävät käyttäjän pääsyn vaara-alueelle.

Tuotevalikoiman turvavaloverhot täyttävät tyypin 2 / PL c ja tyypin 4 / PL e vaatimukset. Turvavaloverhoja on saatavana sormien, käsien ja henkilöiden suojaamiseen.

Liitäntä

ODU-MAC Black-Line

Liitäntätesteri ODU-MAC Black-Line

ODU MAC Black-Line-sarjaan on yhdistetty ODU MAC-sarjoista tutut kattavat liitäntämoduulit, sekä luotettavan mekaniikan itse liitännän suorittamiseen.

Uudet ODU-MAC -liitinmoduulit ODU-MAC® liitinsarjoihin.

ODU-MAC –liitinmoduulit nesteille ja korkeille virroille

Kaksinkertaisella sululla toteutettu moduuli nesteiden läpivientiin soveltuu Silver-Line ja White-Line modulaarisiin liitinsarjoihin. Korkeiden virtojen läpivientiin suunniteltu moduuli soveltuu ODU-MAC® Blue-Line – liitinsarjoihin. 

Sahkolehto ODU AMC T-Sarja

ODU AMC T -sarja – Monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä

ODU on tuonut markkinoille AMC-pohjaisen uuden militariliitinsarjan; ODU AMC-T -sarja. T-kirjain tarkoittaa ”Triple” joka kuvaa T-sarjan pistokkeiden kolmea lukitustapaa Push-pull, Break-away ja Kierrelukitus. 

ODU-MAC liitinmoduuli termopariliitäntöihin

ODU-MAC® White-Line ja Silver-Line -tuotesarjoihin liitinmoduuli termopariliitäntöihin.

Uuden version läpi voidaan liittää luotettavasti lämpötilatietoa suoraan termopariantureilta. 

Potilasturvalliset-ODU-MEDI-SNAP-liitantaratkaisut

Potilasturvalliset ODU Medi-Snap liitäntäratkaisut

Lääketeknologiassa käytettävä IEC 60601-1 standardi asettaa vaatimuksia sähkölaitteiden suunnittelulle. Laitevalmistaja on vastuussa riskiarvioinnista, sekä laitteensa suojaamisesta.

Adels LCS 75 Kustannustehokas IP66-luokiteltu liitinratkaisu

Adels LCS 75 on kustannustehokas IP66-luokiteltu liitinratkaisu.

Modernilta valaisinteknologialta vaaditaan jatkuvasti enemmän ratkaisuja, jotka kestävät ympäristön asettamat vesitiiveysvaatimukset.

Releet ja muuntimet

DOLD RN 5897/020 eristyksenvartija

Eristyksenvartija DC-latausasemille – Luotettava DOLD RN 5897/020

Nopeiden DC-latausasemien tarve tulee kasvamaan sähköajoneuvojen määrän lisääntyessä. Tähän tarkoitukseen asennetaan maadoittamaton DC-virransyöttöjärjestelmä (IT-järjestelmä).

Automaatio

Kolmivaiheiset jarruvastukset myös suoraan moottoriin.

Frizlen jarruvastukset – Suurien massojen pysäyttämiseen

Frizlen jarruvastukset soveltuvat suurien massojen pysäyttämiseen. Vaihtoehtoja löytyy, käyttökohteesta riippuen, koteloiduista putkivastuksista teräsritilävastuksiin. Esimerkiksi teräsritilävastuksilla voidaan saavuttaa 500 kW:n jatkuvan tehon kesto.

Fritz Kübler Pulssianturit ja absoluuttianturit nopeuden mittaamiseen ja sijainnin havaitsemiseen.

Kübler anturit saatavilla käyttökohteen vaatimusten mukaisesti, eri kokoisina ja eri toiminnoilla. Küblerillä on kattava kokemus kestävän ja tarkan anturiteknologian valmistuksesta. 

[lisatiedot_showcase]