Search
Close this search box.

RFID-koodattu kieliturvalukko johtavalta turvalukkovalmistajalta

Euchnerin CTP-turvalukko yhdistää sähkömekaanisen kieliturvalukon ominaisuudet ja RFID-koodauksen samassa turvalukossa. Käyttökohteita ovat sovellukset, joissa vaaditaan PLe -luokan turvatasoa sekä 3900N lukitusvoimaa.

CTP -turvalukolla on monipuoliset valvontaominaisuudet. Etupaneeli on varustettu LED-diagnostiikalla, josta voidaan suoraan nähdä turvalukon tilatieto. CTP-turvalukon tilatietolähdöt on myös mahdollista liittää suoraan logiikkaan. OSSD -lähtöjen avulla CTP voidaan liittää turvareleeseen tai turvalogiikkaan. Kaapeloinnin helpottamiseksi kytkimiä voidaan liittää sarjaan jopa 20 kappaletta.

CTP-turvlukko on kapean muotonsa ansiosta helppo asentaa ja se vie vain vähän asennustilaa. Kestävä muovirakenne, metallinen kytkentäpää, sekä IP 69K suojausluokka tekevät CTP-turvalukko sopivan lähes kaikkiin teollisuuden turvalukkokäyttöihin.

RFID-koodauksen ansiosta turvalukko kattaa turvastandardien korkeimmat vaatimukset. Turvastandardin  EN ISO 13849-1 PL e -tasolle yltävä sekä turvakytkinten EN ISO 14119 -standardin kattava CTP on oikea ratkaisu kaikkiin kohteisiin. 


Lisätietoja antaa

Juuso Lehto

040013 1348

juuso.lehto@sahkolehto.fi

[lisatiedot_showcase]