Search
Close this search box.

Adels LCS 75 – Kustannustehokas IP66-luokiteltu liitinratkaisu

Adels LCS 75 on kustannustehokas IP66-luokiteltu liitinratkaisu. Modernilta valaisinteknologialta vaaditaan jatkuvasti enemmän ratkaisuja, jotka kestävät ympäristön asettamat vesitiiveysvaatimukset. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi kasvihuoneet, ulkoasennukset ja teollisuuskohteet.

Adels on kehittänyt kustannustehokkaan ratkaisun helpottamaan IP-luokiteltujen lineaarivalaisimien käyttöönottoa. Ratkaisuna on kaksiosainen LCS 75-liitin. Liitin koostuu valaisimeen asennettavasta 2-5-napaisesta liitinpalasta, sekä liitännän tiivistävästä kaapeliläpiviennistä.

Kustannustehokkuus koostuu kahdesta tekijästä. Liitäntäratkaisu on yksinkertainen ja täten edullinen. Toiseksi, Adels LCS 75 käyttöönotto on kolme kertaa nopeampaa kuin perinteisen läpiviennin ja liitäntäratkaisun käyttöönotto. Käyttöönotto on plug&play-tyylinen, eikä asennus vaadi IP-tiivistetyn valaisinkotelon avaamista. Tällöin säästetään käyttöönottokohteeseen tarvittavissa työtunneissa. Liitin täyttää asennuksen jälkeen IP66-luokituksen. Ratkaisu kestää myös ammoniakkia sisältävät ympäristöt.

Ominaisuudet:

  • IP66-vesitiiveys
  • Vapautuspainikkeilla varustetut 2-5 napaiset liitinpalat
  • M20 ja M25 asennusrei’itys

Lue lisää: Päämiehen tuoteuutinen – IP66 Compact Unit

Tutustu lisää: Adels tuotevalikoima


[lisatiedot_showcase]