Search
Close this search box.

Olemme mukana Teknologia-messuilla 7.-9.11.2023

Sähkölehto on mukana Teknologia 23 -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 7.-9.11.2023 osastolla 6d50. Uudella 105 m² osastopaikallamme ovat esittelyssä kaikki tuoteryhmämme sekä viimeisimmät tuoteuutuudet.  

Teknologia 23 on pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma, joka kokoaa yhteen alan johtavat yritykset ja asiantuntijat. Tänä vuonna avainaiheita ovat puhdas siirtymä, toimitusverkostot, vetyteollisuus ja tekoäly. Teknologia 23 on erityisesti sinulle, joka työskentelet teollisuuden tai teknologian alalla ja haluat kasvattaa asiantuntemustasi, oppia uutta sekä verkostoitua!  

Sähkölehdon osastolla nähtävillä ovat liitäntäratkaisut, koneturva- sekä automaatioratkaisut. Tämän vuoden osastolla on näytillä muun muassa ratkaisuja teollisuuden ovi- ja porttisovelluksiin, nostinsovelluksiin, raideliikenteen sovelluksiin, ajoneuvosovelluksiin sekä latausasemiin. Liitännän uusista ratkaisuista esillä erityisesti ODU Expanded Beam -liitäntä valokuitua hyödyntäviin sovelluksiin. 

Osasto on tutustumisen arvoinen etenkin, jos toimialaasi on koneturvallisuus, sahateollisuus, kone- ja laitevalmistus, puolustus- ja viranomaisteknologia, raideliikenne, laivateollisuus tai terveysteknologia. 

Kävijäksi messuille voi rekisteröityä ilmaiseksi. Mikäli haluat sopia tapaamisen etukäteen meidän kanssamme messuille, yhteystiedot löytyvät täältä. Odotamme mielenkiinnolla uusien kontaktien luomista sekä tietenkin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme tapaamista. 

Teknologia 23

  • Kartoita markkinatarjonta kerralla
  • Hanki uusimmat tiedot teollisuuden teknologioista, tuotteista ja palveluista
  • Saa kattava mielikuva yrityksestä vierailemalla sen osastolla
  • Sovi jatkotapaamisia kiinnostavien tuotteiden tiimoilta
  • Näe Sähkölehdon tuotetarjonta kootusti esillä ja tutustu asiantuntijoihin

Aukioloajat

Ti 7.11. klo 9-17
Ke 8.11. klo 9-17 & After Work 17-19, Teknologia Party 19-21
To 9.11. klo 9-16

Lisätietoa Messukeskuksen sivuilla: Teknologia 23

Olemme koonneet tälle sivulle esimerkkejä Teknologia 23 -messuilla esillä olevista ratkaisuista. Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa oman tuottavuutenne parantamisesta!

Koneturvallisuus

Sähkölehto MGB2 modular

MGB2 Modular -turvalukko Profinet-väylään

Euchner MGB2 Modular-turvalukko tuo lisää joustavuutta turvakytkinversioiden valikoimaan. Erilliseen MBM Profinet -väylämoduuliin voidaan kytkeä jopa kuusi MGB2-turvalukkoa

RFID-koodattu kieliturvalukko johtavalta turvalukkovalmistajalta

Euchnerin CTP-turvalukko yhdistää sähkömekaanisen kieliturvalukon ominaisuudet ja RFID-koodauksen samassa turvalukossa. Käyttökohteita ovat sovellukset, joissa vaaditaan PLe -luokan turvatasoa sekä 3900N lukitusvoimaa.

ASO Safety solutions turvareunat, turvapuskurit ja turvamatot

ASO Safety Solutions turvareunat, turvamatot ja turvapuskurit

Itse koottavien turvareunasarjojen lisäksi saatavilla on valmiiksi rakennettuja asiakaskohtaisia malleja. Valikoimasta löytyvät myös niin standardikokoiset kuin asiakaskohtaiset turvamatto- ja turvapuskurimallit.

ASO Safety Elmon Wicom 2,4 GHz:n taajuusalueella.

ASO Safety Elmon Wicom langaton signaalinsiirtojärjestelmä

ASO Safety Elmon Wicom on uusi ja turvallinen tapa siirtää signaalitietoa langattomasti liukuportti- ja nosto-ovisovelluksissa 2,4 GHz:n taajuusalueella.

sahkolehto_reer_mosaic_M1S

Entistä laajempi Mosaic M1S -turvakontrolleri

Uusi Mosaic M1S päämoduuli mahdollistaa entistä laajemman turvakokonaisuuden valvonnan. Päämoduuleita voidaan käyttää yksin tai rakentaa halutun kokoinen järjestelmä laajennusyksiköiden avulla.

Reer turvavaloverhot estävät käyttäjän pääsyn vaara-alueelle

Tuotevalikoiman turvavaloverhot täyttävät tyypin 2 / PL c ja tyypin 4 / PL e vaatimukset. Turvavaloverhoja on saatavana sormien, käsien ja henkilöiden suojaamiseen.

Liitäntä

ODU-MAC Black-Line

Liitäntätesteri ODU-MAC Black-Line

ODU MAC Black-Line-sarjaan on yhdistetty ODU MAC-sarjoista tutut kattavat liitäntämoduulit, sekä luotettavan mekaniikan itse liitännän suorittamiseen.

Uudet ODU-MAC -liitinmoduulit ODU-MAC® liitinsarjoihin.

ODU-MAC –liitinmoduulit nesteille ja korkeille virroille

Kaksinkertaisella sululla toteutettu moduuli nesteiden läpivientiin soveltuu Silver-Line ja White-Line modulaarisiin liitinsarjoihin. Korkeiden virtojen läpivientiin suunniteltu moduuli soveltuu ODU-MAC® Blue-Line – liitinsarjoihin. 

Sahkolehto ODU AMC T-Sarja

ODU AMC T -sarja – Monikäyttöisyyttä ja kestävyyttä

ODU on tuonut markkinoille AMC-pohjaisen uuden militaryliitinsarjan; ODU AMC-T -sarja. T-kirjain tarkoittaa ”Triple” joka kuvaa T-sarjan pistokkeiden kolmea lukitustapaa Push-pull, Break-away ja Kierrelukitus. 

ODU-MAC liitinmoduuli termopariliitäntöihin

ODU-MAC® White-Line ja Silver-Line -tuotesarjoihin liitinmoduuli termopariliitäntöihin

Uuden version läpi voidaan liittää luotettavasti lämpötilatietoa suoraan termopariantureilta. 

Potilasturvalliset-ODU-MEDI-SNAP-liitantaratkaisut

Potilasturvalliset ODU Medi-Snap liitäntäratkaisut

Lääketeknologiassa käytettävä IEC 60601-1 standardi asettaa vaatimuksia sähkölaitteiden suunnittelulle. Laitevalmistaja on vastuussa riskiarvioinnista, sekä laitteensa suojaamisesta.

Adels LCS 75 Kustannustehokas IP66-luokiteltu liitinratkaisu

Adels LCS 75 on kustannustehokas IP66-luokiteltu valaisinliitinratkaisu

Modernilta valaisinteknologialta vaaditaan jatkuvasti enemmän ratkaisuja, jotka kestävät ympäristön asettamat vesitiiveysvaatimukset.

Automaatio

DOLD RN 5897/020 eristyksenvartija

Eristyksenvartija DC-latausasemille – Luotettava DOLD RN 5897/020

Nopeiden DC-latausasemien tarve tulee kasvamaan sähköajoneuvojen määrän lisääntyessä. Tähän tarkoitukseen asennetaan maadoittamaton DC-virransyöttöjärjestelmä (IT-järjestelmä).

DOLD tuoteuutuudet vuodelle 2023 pdf:n etusivu

Doldin kaikki tuoteuutuudet vuodelle 2023

Tutustu kaikkiin tuoteuutuuksiin lataamalla Doldin tuotelehtinen.

Kolmivaiheiset jarruvastukset myös suoraan moottoriin.

Frizlen jarruvastukset – Suurien massojen pysäyttämiseen

Frizlen jarruvastukset soveltuvat suurien massojen pysäyttämiseen. Vaihtoehtoja löytyy, käyttökohteesta riippuen, koteloiduista putkivastuksista teräsritilävastuksiin. Esimerkiksi teräsritilävastuksilla voidaan saavuttaa 500 kW:n jatkuvan tehon kesto.

Fritz Kübler Pulssianturit ja absoluuttianturit nopeuden mittaamiseen ja sijainnin havaitsemiseen

Kübler anturit saatavilla käyttökohteen vaatimusten mukaisesti, eri kokoisina ja eri toiminnoilla. Küblerillä on kattava kokemus kestävän ja tarkan anturiteknologian valmistuksesta. 

[lisatiedot_showcase]