Search
Close this search box.

Uusi kätevä lukitustapa ODU-MAC -liitinsarjaan

ODU-MAC on tuoteperheen nimi, johon kuuluvat perinteisesti suorakaiteenmuotoiset liittimet. Tuoteperhe jakautuu ominaisuuksiensa mukaan Silver-Line, White-Line ja Blue-Line. Näistä jälkimmäinen on tuorein lisäys, jonka perustana on manuaaliliitäntä, helppo kokoonpano ja käyttäjäystävällisyys. Nyt ODU on lisännyt käyttäjäystävällisyyttä entisestään tuomalla Blue-Line-sarjaan pikalukitteisen Push-Pull-lukituksen.

Blue-Line-sarjassa liittimen kasauksesta ja huollosta on tehty helppoa. Kontaktimoduulit ovat liitettävissä liitinkehykseen pikalukituksella. Kehyksissä olevat kontaktit ovat vaihdettavissa kontaktipuolelta, jolloin korjaustoimenpiteissä koko liitinrunkoa ei tarvitse purkaa. Mikäli kuitenkin liitinrunko täytyy avata, löytyy ODU:lta innovatiivisia sivusta avattavia liitinrunkoja.

Uusimpana lisäyksenä Blue-Line-sarja on nyt saatavilla myös Push-Pull-lukituksella. Lukitus on erittäin helppokäyttöinen ja varma. Verrattuna kierto- tai salpalukitukseen Push-Pull-lukitus mahdollistaa liittimien asennuksen vierekkäin, sillä liitos ei vaadi yhtä paljon tilaa sivuttaissuunnassa. Liitinrungossa on huomioitu ergonomia, sekä mahdollisuus tehdä liitos yhdellä kädellä. Uudella lukituksella saavutetaan jopa 5000 liitäntäkertaa. Liitäntä oikeaan vastaliittimeen varmistetaan mekaanisella koodauksella, jota on saatavilla kuudella eri koodauksella.

Liitinrunkoon on mahdollista sisällyttää kontaktimoduuleja laajasta valikoimasta; signaali, kuorma, koaksiaali, paineilma ja -neste, sekä nopea tiedonsiirto. Push-Pull-lukitusrunkoon mahtuu yhteensä 7 yksikköä kontaktimoduuleja, jolloin saavutetaan jopa 70 signaaliläpivientiä.

ODU-MAC Blue-Line tuo innovatiivisen liitäntäratkaisun käytettäväksi mm. mittaus-, testaus-, lääkintä-, tuotanto- ja tehdassovelluksissa.

Lisätietoa:
https://www.odu-connectors.com/blue-line/


Lisätietoja antaa

Miikka Laukkanen

040 511 4135

miikka.laukkanen@sahkolehto.fi

[lisatiedot_showcase]