Search
Close this search box.

Teollisuusovien, porttien ja automaattipuomien turvaratkaisut

TEOLLISUUSOVIEN, PORTTIEN ja AUTOMAATTIPUOMIEN TURVARATKAISUT. Tarvitsetko apua teollisuusporttien, -ovien, pikarullaovien tai automaattipuomien turvallistamiseen? Tarjoamme sekä yksittäisiä komponentteja, että räätälöityjä järjestelmäratkaisuja, olipa kyseessä sitten turvareunat, valoverhot, langaton signaalinsiirto tai kokonaiset ohjausratkaisut ovi- portti- tai puomijärjestelmiisi.

PORTIT ALUESUOJAUKSEEN

Kun suunnitellaan porttijärjestelmää, oli kyseessä sitten liuku-, kääntö- tai pikataittoportti, turvajärjestelmän asennus on välttämätöntä. Euroopan unionin nykyisiä standardeja ja direktiivejä, kuten esimerkiksi EN 13241, tulee noudattaa. Me tarjoamme räätälöityjä älykkäitä ohjausjärjestelmiä ja turvalaitteita, jotka mahdollistavat, että ovi- ja porttijärjestelmäsi toimivat turvallisesti, kestävät aikaa ja käyttöä ja ovat taloudellisia. Saksassa valmistetut ASO-turvaratkaisut ja ohjausjärjestelmät on suunniteltu kestämään myös pohjoisen vaativissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

SUOSITELTAVAT RATKAISUT PORTTIEN SUOJAUKSEEN

TEOLLISUUSOVET

Teollisuusovet, kuten nosto-ovet, rullaovet ja taitto-ovet, on suunniteltava turvallisiksi. Turvallisen toiminnan lisäksi ovijärjestelmän korkea luotettavuus on ratkaisevan tärkeää tuotteen laadun kannalta. Oven vikaantuminen voi johtaa tuotanto- tai logistiikkaprosessien keskeytymiseen. Turvakomponenttiemme avulla autamme sinua varmistamaan ovijärjestelmiesi pitkäikäisyyden ja luotettavan toiminnan.

SUOSITELTAVAT RATKAISUT TEOLLISUUSOVIEN SUOJAUKSEEN

PIKARULLAOVET

Nopeasti liikkuvat pikarullaovet mahdollistavat yrityksesi sujuvan liikennevirran, tarjoavat kulunvalvontaa, lisäävät tehokkuutta ja energiansäästöä nopeiden avaus- ja sulkunopeuksiensa ansiosta. Olipa kyse sitten kalvo-ovesta tai kiinteällä oviverholla varustetusta ovesta, sisä- tai ulkokäyttöön, komponenttimme tukevat näiden tehokkaiden ovien optimaalista suorituskykyä.

SUOSITELTAVAT RATKAISUT PIKARULLAOVIEN SUOJAUKSEEN

AUTOMAATTIPUOMIT

Automaattipuomit ovat olennainen osa liikenteenohjausjärjestelmiä, ja niiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. ASO Safetyn turvalaitteet ja ohjausjärjestelmät takaavat automaattipuomien luotettavan ja turvallisen toiminnan myös haastavissa olosuhteissa ja auttavat välttämään sekä henkilö- että ajoneuvovahinkoja. Olipa kyse sitten pysäköintilaitoksen sisäänkäynnistä tai yrityksen alueiden turvallisuudesta, automaattipuomit varmistavat liikenteen sujuvuuden ja estävät luvattoman pääsyn.

SUOSITELTAVAT RATKAISUT AUTOMAATTIPUOMIEN SUOJAUKSEEN

ASO Safety turvaratkaisut

ASO Safety on saksalainen turvaratkaisuihin erikoistunut valmistaja. Tuotevalikoima on ensisijaisesti suunniteltu teollisuusovien, automaattiporttien ja -puomien turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseen. Euroopan pääkonttori sijaitsee Lippstadissa Saksassa ja tuotekehitys sekä tuotanto sijaitsevat samassa rakennuksessa. Oma tuotekehitys ja testaus auttavat ASOa löytämään innovatiivisia ratkaisuja yhä uudenlaisiin haasteisiin. Suurin osa ratkaisuista räätälöidään asiakaskohtaisesti standardivalikoiman pohjalta. Luonnollisesti ASO:n tuotekehitys kehittää myös uusia ratkaisuja teollisuusovien ja -porttien markkinalle.

Kiinnostuitko sisällöstä?
Pysy ajan tasalla uusimmista artikkeleista seuraamalla Sähkölehdon Linkedin-sivua:

[lisatiedot_showcase]