Search
Close this search box.

Kompakti ja RFID-koodattu CTM-turvakytkin

Euchnerin pienikokoisin RFID-koodattu CTM-turvakytkin on tarkoitettu erityisesti pienien koneiden kevytrakenteisiin oviin sekä luukkuihin. OSSD-lähtöinen turvakytkin kattaa PL e-tason vaatimukset EN ISO 13841-1 mukaisesti. CTM-turvakytkin on suunniteltu tilan säästöä ajatellen. Kompaktin kokonsa (120 x 36 x 25mm) ansiosta CTM sopii erityisesti työstökoneisiin ja pakkauslaitteisiin.

Joustava kytkentäpää mahdollistaa pienellä kääntösäteellä avautuvien ovien suojaamisen. Kaksiasentoinen solenoidilukitus pysyy aina edellisessä tilassa käyttöjännitteen katkaisusta tai sähkökatkosta huolimatta. CTM-turvakytkin on IO-link yhteensopiva uuden ESM-CB -valvontayksikön kanssa. IO-linkin kautta saadaan tarkempaa dataa ohjausjärjestelmään. CTM voidaan kytkeä myös sarjaan muiden Euchner-turvakytkinten kanssa.

Punamustan standardiversion lisäksi Euchner CTM-turvakytkimestä on saatavilla myös sinimusta elintarviketeollisuuteen soveltuva versio, jolla voidaan saavuttaa IP69K-suojausluokka. Tässä versiossa käytetään ainoastaan elintarviketurvallisia materiaaleja. Kaikki kytkimessä käytetyt muovit ovat EU-standardin (EC) 10/2011 mukaan hyväksyttyjä. Turvakytkimen design on suunniteltu siten, että puhdistukseen voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa käytettyjä puhdistusaineita. 

  • Kompakti design
  • Kaksiasentoinen solenoidilukitus (bistable)
  • Korkein PL e -tason turvaluokka
  • Elintarviketeollisuuteen soveltuva versio
  • IO-link yhteensopiva

  
Lisätietoja antaa

Juuso Lehto

040 013 1348

juuso.lehto@sahkolehto.fi

[lisatiedot_showcase]