Search
Close this search box.

KNICK PROLINE P 22400 – SIL3-luokiteltu passiivinen viestierotin

Teollisuudessa analogiset viestisignaalit ovat usein eroteltu signaalin laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Työturvallisuuden huomiointi on jatkuvasti kasvanut ja tämä on nostanut laitteiden työturvallisuusvaatimukset korkealle uusien standardien myötä. Usein kuitenkin parempaa turvallisuutta on hankittu tuottavuuden kustannuksella.

Knick ProLine P 22400 galvaanisen erottimen kehityksen lähtökohtana onkin ollut työn tuottavuuden ja työturvallisuuden yhdistäminen. Se on passiivinen galvaaninen erotin standardisignaaleille ja SIL3 turvaluokiteltu EN 61508 standardin mukaisesti. Vahvistetun eristyksensä ansiosta Knick ProLine P 22400:lla tulon ja lähdön välille saadaan varma erotus jatkuvalle jännitteelle 600 VAC/DC asti. Mukaan lukien nopeatkin jännitemuutokset (testijännite 5,4 kVAC).

Korkea toimintavarmuus saavutetaan myös yksipiirisellä kytkennällä ja ilman vikadiagnostiikkaa. Esimerkiksi turvapiirin anturit ja kytkimet voidaan liittää suoraan turvapiiriin ilman kahdennuskytkentöjä tai valvontayksiköitä käyttäen P 22400 erotinta. Tämän lisäksi Knick ProLine laitteilla on testatusti matala vikaantumisprosentti, MTBF: 965 vuotta.

Knick ProLine P 22400 toimintavarmuus on laboratoriotestattu. UL-, DNV- ja GL-hyväksyntöjen ansiosta se soveltuu monipuolisiin kohteisiin, esimerkiksi laivateollisuuteen. Sen lämpötila-alue on -40°C…+85°C ja se on immuuni elektromagneettisille häiriöille. Knick ProLine tuotteilla on viiden vuoden laitetakuu.


Lisätietoja antaa

Kimmo Ilves

050 468 3253

kimmo.ilves@sahkolehto.fi

[lisatiedot_showcase]