Search
Close this search box.

Uutta teknologiaa – ODU silikonikaapelisarjat terveysteknologian sovelluksiin

Medikaaliteollisuuden sovellukset altistuvat haastaville mekaanisille ja kemikaalisille olosuhteille. ODU on kehittänyt nämä vaatimukset täyttävän kaapelisarjaratkaisun silikoniylimuovauksella ja -kaapelilla. Korkealaatuinen ylimuovausteknologia mahdollistaa halutun liittimen, silikoniylimuovauksen ja silikonikaapelin sisältämän valmiin ratkaisun. Kaapeli on saatavilla myös asiakaskohtaisilla merkinnöillä.
 
Ylimuovattu silikonikaapelisarja täyttää medikaaliteknologian standardin ISO10993-5. Se kestää 500 autoklaavaussykliä ja voidaan desinfioida myös pyyhkimällä. Materiaalien valinnassa on huomioitu erityisesti kemikaalikestävyys ja bioyhteensopivuus. 

Kaapelin pintamateriaalin valinnassa on kiinnitetty huomiota erityisesti tarttuvuuden ehkäisemiseen  ja minimaaliseen kitkan vaihteluun eri pinnoilla. Kaapelisarja on siten helppo käyttää, puhdistaa ja pitää hygieenisenä. Kaapelin taittumissuoja on toteutettu erityismuotoillulla, tasaisesti levittyvällä ylivalulla.
 
Silikoniylivalu ja -kaapeli on mahdollista toteuttaa useiden eri standardi- ja asiakaskohtaisten ODU-liitinten kanssa. Ylivaluprosessi voidaan tehdä nestemäisellä tai kiinteällä silikonilla hyväksyntöjen mukaisesti. Joustava kaapelimuotoilu ja erinomaiset pintaominaisuudet varmistavat kaapelisarjojen pitkäikäisen, turvallisen ja luotettavan käytön medikaalisovelluksissa.


Lisätietoja antaa

Miikka Laukkanen

040 511 4135

miikka.laukkanen@sahkolehto.fi

[lisatiedot_showcase]