Search
Close this search box.

Toimintavarmuutta lisäävä lukitusvaihtoehto ODU AMC High-Density-liitinsarjaan

Luotettavat liittimet ovat elinehto, etenkin puhuttaessa haastavissa toimintaympäristöissä käytettävistä laitteista. Tällaisissa kohteissa laitteeseen ja sen liittimiin kohdistuu usein monia fyysisiä rasituksia, kuten iskuja, tärinää, sekä vetovoimia laitteen kaapeleihin. Näistä vaatimuksista johtuen ODU on tuonut AMC High-Density-liitinsarjaansa lisäominaisuutena kierrelukituksen.

ODU AMC High-Density pistokkeet ovat olleet saatavilla Break-away kitkalukituksella, joka mahdollistaa liittimien pienen koon sekä nopean käytön. Liitos on kuitenkin alttiina virhekatkoille kaapelista vedettäessä tai korkean tärinän aiheuttamana. Kitkalukituksen rinnalle on nyt saatavilla kaapeliliittimeen kierrelukitus, joka mahdollistaa liitännän mekaanisen varmistuksen. Koska kojeliittimet ovat yhteensopivia molemmille lukitusvaihtoehdoille, voidaan kierrelukitteisessa versiossa valita käytettävä lukitus tilannekohtaisesti.

ODU tarjoaa laadukkaiden liittimien lisäksi sotilas- ja viranomaisvaatimukset täyttävät valmiit kaapeliratkaisut sisältäen pistokeylimuovauksen kaapeliin, kojeliittimien johdin- ja piirikorttiasennukset sekä kaikenkattavat järjestelmätoimitukset.

Saavutettavat edut:

  • Joustavuus: Kojeliittimissä valmius eri lukitusvaihtoehtoihin käytön mukaan
  • Nopea datasiirto: Signaali-, kuorma- ja dataläpiviennit yhden liittimen läpi
  • Kokonaisvaltaiset ratkaisut: Kaapelisarjatoimitukset sisältäen pistokekaapelin ylimuovauksen sekä kojeliittimen johdin- tai piirikorttiasennukset

Lisätietoja antaa

Miikka Laukkanen

040 511 4135

miikka.laukkanen@sahkolehto.fi

[lisatiedot_showcase]