Search
Close this search box.

ODU MEDI-SNAP saatavilla nyt myös Break-Away-lukituksella

Monissa teollisuus- ja medikaalisovelluksissa joustava ja nopea liitinratkaisun käytettävyys on tärkeä ominaisuus. Lisätäkseen lukitusvaihtoehtoja muovirunkoisissa pistokeliittimissä, ODU on laajentanut MEDI-SNAP -liitinsarjaa Break-Away-lukituksellisiin versioihin. Break-Away -lukituksen irrottaminen tapahtuu yhdellä nopealla vetäisyliikkeellä. Pistokkeen liittäminen voidaan vastavuoroisesti suorittaa yhtä nopeasti. Nämä ovat jatkossa saatavilla klassisen MEDI-SNAP Push-Pull -lukituksellisen version ohella.

ODU MEDI-SNAP on kevyt muovirunkoinen pistokeliitin, joka kestää hyvin kemikaaleja. Liittimien kotelomateriaalit ovat PSU ja PEI eli liittimen pinta kestää autoklaavauksen. Se on saatavilla 2-14-napaisina versioina. Kontaktit ovat 100% kosketussuojattu. Suojausluokat ovat IP 50 ja IP 67. MEDI-SNAP-liitinsarjassa on saatavilla eristerungot myös nesteelle ja valokuidulle. Push-Pull-version elinikä on 2000 liitäntäkertaa, kun taas uuden Break-Away-lukituksellisen version elinikä on 5000 liitäntäkertaa.

90° kulmalla olevan vedonpoistajan lisäksi saatavilla on myös suora vedonpoistaja, joka on nopea ja kätevä koota. Nämä soveltuvat 1,5 mm – 9 mm kaapelin ulkohalkaisijoille. Saatavilla on myös silikonilla ylivaletut kaapelisarjat, jotka ovat tarttumatonta materiaalia, bioyhteensopivia DIN EN ISO 10993-5 mukaan ja autoklaavattavia.   


Pyydä lisätietoja

Miikka Laukkanen
040 511 4135

miikka.laukkanen@sahkolehto.fi

[lisatiedot_showcase]